Warning: Creating default object from empty value in /var/www/madbullracing.dk/public_html/wp-content/themes/engrave-lite/admin/main/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Bliv en del af holdet - Madbull Racing

Bliv en del af holdet

Kære allesammen.

Da sæson 2017 sluttede brat til finaleløbet den 1. oktober var det en ret utænkelig tanke, at skulle forberede endnu en sæson i DTC -endda med et team større end nogensinde før.

Men det er netop hvad vi gør. Takket være en fantastisk opbakning og indsats fra både sponsorer, samarbejdspartnere og team-medlemmer.

I skrivende stund er bilen ved at blive lavet om til en 2-sædet DTC-racer? “Hold, hold” tænker du måske “Bilen er jo smadret, og hvorfor skal der 2 sæder i en DTC racer?”

Ja, 2017-raceren er hugget op. Der var ikke meget der kunne bruges på den udover et sidespejl, en benzintank og 2 støddæmpere. Til gengæld fik vi et tilbud vi ikke kunne sige nej til, og hvor der er sikkerhed for, at vi får kvalitet for pengene. I forrige uge var mekanikerne i Roskilde hos Magnussen Racing og hente vores nye DTC racer.

Bilen har Jan kørt i 2016, og der er sat ny motor i i 2017, hvor den var lejet ud til et andet team. Efter sæson 2017 er bilen gennemrenoveret fra Magnussen Racing. Vi har igennem de sidste mange år haft et godt bånd med Jan og hans team, så det er med stor tillid fra begge sider denne handel er indgået.

– og det med de 2 sæder….? Fra i år kan vi nu tilbyde high-speed ture under DTC warm-up om søndagen, så du får mulighed for at komme med helt tæt på, helt der hvor varmen kan mærkes! Med det øvrige DTC felt på banen imens er der lagt op til masser af spænding og adrenalin. Prisen for high-speed tur til åbningsløbet bliver kr. 1.000,-. Der kan sælges 3 ture, så ved du allerede nu at du skal have en tur, så er det bare med at give lyd. De sælges efter først til mølle.

NU TIL LIDT MERE SPÆNDENDE NYT PÅ KØRER-FRONTEN!

Vi har allerede offentliggjort:

Tino Vang Jørgensen som kører i Yokohama SuperCup i Seat Leon SuperCopa

Mikkel C. Johansen som kører i DTC – Danish Thundersport Championship

Kim Lund Johansen som kører i DTC – Danish Thundersport Championship

– og nu kan vi med glæde præsentere teamets fjerde kører!
Der er tale om en “gammel kending” da han faktisk var en del af teamet i 2007, og vi glæder os til at byde ham velkommen igen!

Lars Højris bliver rosinen i pølse-enden!
Lars skal køre Yokohama SuperCup i Peugeot 208 GTI Maxi – og han er ligeså spændt som vi er, tør vi godt love!

Hvis du ikke kan komme til et af den kommende sæsons løbsweekender, skal du ikke fortvivle. Du kan enten følge dem på din computer eller i dit fjernsyn.

DTC gearer i år markant op for dækningen fra løbene.

Hele lørdag vil der på dtc.dk blive sendt live. Lige fra bilerne kører på asfalten til træning klokken 9 til flaget bliver svunget efter sidste løb klokken 18. Her vil du kunne følge med på webtv, hvor der er ekstra fokus på supportklasser som DS3 Cup, Renault F4, Special Saloon Car, Yokohama SuperCup og Yokohama 1600 Challenge, men der vil også være masser med MASCOT DTC-serien.

Der er fuld dækning af såvel klassens træninger som den nye Super Pole-konkurrence, og så vil der også være tv-dækning af det pressemøde, som følger umiddelbart efter Super Pole. Her vil seerne på nettet kunne stille spørgsmål, som vil blive præsenteret de kørere, som bliver udvalgt til at deltage i pressemødet.

På selve løbsdagen sendes der live på TV2 Sport. Ulrik Jönsson og Jens Winther kommenterer, mens Stine Bjerre Mortensen og Jacob Hammerholt rapporterer fra pitten. Når denne transmission er slut, vil man atter kunne se live-tv på dtc.dk. TV2 sender som hidtil også på TV2 Play.

– og til sidst en lille “slut”-bemærkning: CLASSIC RACE AARHUS! For de som endnu ikke har set Madbull-tilbudet. Har du kunder eller ansatte som skal forkæles ud over det sædvanlige, så snyd ikke jer selv for denne oplevelse!

Allerede nu har ca. 200 købt lørdagsbillet og ca. 150 har købt søndagsbilletter. Efter den 28. februar kommer det til at gå stærkt, så skal du/i med, så send os en mail med antal og dag.

Pris fremgår af vedhæftet CRAA-flyer.

Vi arbejder stadig på præsentations-event, og dette hører i naturligvis nærmere om.

Vi glæder os til at se jer alle igen.

Med venlig hilsen

Madbull Racing ApS
Gitte Johansen